About

Hi there!

Gezellig dat je er bent en wat leuk dat je wat meer wil weten over mij. Ik ben Daisy, het meisje (vrouw?) achter A Daisy a Day. Ik ben 24 jaar en ik woon in het mooie Rotterdam. Ik woon hier al heel mijn leven en ik ben zo gek op deze stad dat ik van plan ben hier nog heel lang te blijven. Naast mijn liefde voor Rotterdam ben ik gek op fotografie, reizen, muziek, schrijven en mooie herinneringen maken met de lieve mensen om mij heen. Op mijn blog deel ik ervaringen, foto’s en tips over van alles waar ik mee bezig ben en waar ik blij van word. Een soort online kladblok dus 🙂.

Ik bestempelde mezelf altijd als niet-creatieveling en ik had min of meer geaccepteerd dat creatief zijn gewoon niet voor mij was weggelegd. Maar de afgelopen jaren ben ik me meer gaan verdiepen in fotografie en schrijven, en ik merkte dat dit mij eigelijk best goed ligt! Ik zocht een plekje om mijn creativiteit en hersenspinsels kwijt te kunnen en te delen. Na een paar volgeschreven notitieboekjes wilde ik een (online) plekje creëren waar ik mijn verhalen en foto’s kon combineren, en voilà: mijn blog was geboren!

Het belangrijkste aan mijn blog vind ik dat het persoonlijk is en dat ik dingen schrijf waar ik mee bezig ben of wat ik kwijt wil. Ik hoop hiermee anderen te inspireren, een hart onder de riem te steken of gewoon te vermaken 🎉. Ik ben dan ook heel benieuwd wat jij van mijn blog en artikelen vind, dus laat gerust een berichtje achter!

Ben jij een blogger en vind je het leuk om in contact te komen, om ervaringen uit te wisselen of eens te brainstormen over blog gerelateerde onderwerpen. Hartstikke leuk, stuur me dan een berichtje via hello@adaisyaday.nl 😄. Heb je een leuk idee voor een samenwerking, of heb je een vraag? Mail dan ook gerust naar dit mailadres.

Veel lees- en kijkplezier!

Veel liefs,

Daisy 🌼