Happy home- Nieuwe decoratie en accessoires

adaisyaday_decoratie

Hi there,

Na een kleine pauze op mijn blog ben ik er weer. Ik heb hele leuke en drukke dagen achter de rug en was onder andere een paar dagen in Brabant aan het chillen met familie. Maar goed, I’m back! Vandaag deel ik weer een huisupdate van ons huisje! 😍 Het wordt steeds meer af en vorige week scoorde ik allemaal leuke decoratie dat ons huisje net wat gezelliger en ‘eigen’ maakt. Ik vind het heerlijk om ons huisje in te richten en leuke combinaties te maken met nieuwe en oudere spulletjes. Ik wordt nog steeds zo blij ons huisje en ik vind het dan ook heel leuk om dit te delen op mijn blog! Van een vintage plantentafeltje tot een gave klok, er is genoeg om te laten zien 🙂. Kijk je gezellig mee naar mijn recente aanwinsten?

Foto op canvas

adaisyaday_ decoratie

Een tijdje geleden werd ik door Canvas Company benaderd of ik een foto op canvas wilde uitzoeken. Ik nam een kijkje in hun webshop; wat een keus! Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen 😉.  Ik wilde graag nog een mooie foto van ons samen in ons huisje en foto’s op canvas vind ik altijd erg mooi staan. Ik heb gekozen voor een foto die is gemaakt op vakantie in Italië dit jaar. We vinden dit allebei een super leuke en spontane foto met fijne herinneringen. Hij is een beetje cheesy, maar ach… Op zijn tijd mag dat best 🙂.

Als je op zoek bent naar een mooie foto op canvas, dan zit je bij Canvas Company helemaal goed. Canvas Company heeft ontzettend veel keus aan wanddecoratie en ik moet eerlijk zeggen, het was dan ook best lastig om een keuze te maken, haha. Ik twijfelde bijvoorbeeld heel erg tussen een foto in kleur of in zwart-wit, maar zoals je kunt zien hebben wij uiteindelijk gekozen voor kleur. Daarnaast kun je ook kiezen voor een fotocollage of panorama foto op canvas. Zeker de laatste lijkt me heel gaaf om later nog eens aan te schaffen. Zo’n mooie natuur panorama foto. Wel zelf geschoten natuurlijk. 🙂

Gouden items

adaisyaday_decoratie

Ik vind goud echt ontzettend mooi in een interieur. Niet al te opvallend- dan wordt het snel kitscherig- maar mooie gouden details kan ik echt waarderen. Bij Kwantum kocht ik vorige week deze mooie klok en kaarsenhouders. De kaarsenhouders hebben echt een klassieke uitstraling, wat ik heel mooi vind staan op onze sidetable.

Flower power

adaisyaday_decoratie

adaisyaday_decoratie

Bloemen en planten staan zo gezellig in je huis! We hadden de afgelopen tijd mooie planten en bloemen gekocht en gekregen, maar misten nog mooie vazen om deze in te doen. Bij de Kwantum scoorde ik deze simpele glazen vaas en deze gave industriële vaas. Met name de laatste vind ik ontzettend gaaf! De mooie zonnebloemen kregen we van m’n moeder en die bloemen staan zo zonnig. Toch nog een beetje zomer in huis 😊.

Vintage items

adaisyaday decoratie

adaisyaday_decoratie

We vinden het leuk om in ons huisje nieuwe en tweedehands items af te wisselen. We hebben dan ook super leuke vintage items op de kop getikt! De drie fotolijstjes hebben een oud-goude kleur, wat goed bij onze inrichting past. Waar ik ze heb gekocht weet ik even niet meer… De drie foto’s zijn gemaakt tijdens reizen die we afgelopen jaar hebben gemaakt. Van links naar rechts: Toscane, Malaga en Stockholm. Ook ben ik helemaal blij met het plantentafeltje. Ik vind ‘m zo cute! De tafel en de pot kochten we bij Spullen voor in je huis, een vintage winkel in Rotterdam. Echt, deze winkel heeft zulke pretty interieur items 😍 en voor een klein prijsje.

Ik vind het erg leuk om dit soort interieurartikelen te maken. Hopelijk vinden jullie het ook leuk om te lezen en zien. 🙂 Als dit artikel af is, ga ik snel boodschappen doen en duik ik de keuken in, want ik ben morgen jarig dus er is feest! 🎉 Ik mag alweer 25 kaarsjes uitblazen. Morgen komen er familie en vrienden langs dus daar heb ik super veel zin in! 💕Geniet van je weekend!

Liefs,

Daisy 🌼

Dit vind je misschien ook leuk

4 comments on “Happy home- Nieuwe decoratie en accessoires

  1. Alvast gefeliciteerd! Heb net ook even je andere home tour bekeken en: wauw! Wat ziet jullie huis er mooi uit zeg. Daar kan ik alleen maar van dromen. We zijn de afgelopen tijd best vaak verhuisd en het zit er dik in dat we volgend jaar weer gaan, dus echt investeren in dingen doen we niet. Zo stom vind ik dat stiekem, want jouw huis is het bewijs van hoe leuk en goed het is om wel te doen. Volgens mij hebben jullie een prachtig huis trouwens, ook zonder alle interieur?
    Johanne plaatste onlangs…The Subtle Art of Not Giving a F*ck: voor als je goed wil nadenken over de f*cks die je geeftMy Profile

    1. Dank je wel 🙂 Super lief je complimenten! Ik snap dat als je vaak verhuist je minder tijd investeert in je huis. Maar ik kan me ook goed voorstellen dat je het stiekem heel leuk vind om te doen! Hopelijk kun jij gauw ook lekker gaan investeren in je huisje. Ik vind het namelijk ook echt heerlijk haha. We wonen in een best oud huis met hoge plafonds en nog hele oude schuif ramen enzo, dus dat is wel echt grappig en anders dan anders :).

    1. Dank je wel voor je lieve reactie! 🙂 Zijn er zelf ook heel blij mee, en het is heel leuk om te lezen dat anderen er ook zo over denken haha 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge