4 Super spannende Netflix series

adaisyaday_netflix

Cocoonen op de bank met een dekentje en Netflix, daar kan ik echt van genieten op zijn tijd! Nu het weer kouder en vroeger donker wordt, is het extra fijn om ‘s avonds met een serie op de bank te kruipen. Ik kijk dan het liefst spannende series. Van die series waar je echt ingezogen wordt en die je het liefst achter elkaar uit kijkt! De afgelopen tijd heb ik aardig wat spannende Netflix series gezien en ik dacht, misschien ben jij nog wel op zoek naar een bingewatch-waardige serie. Lees dan gauw verder, want in dit artikel deel ik mijn Netflix tips. Ook heb ik de trailer erbij gezet, zodat je wat meer een beeld kunt vormen. Hopelijk zit er ook wat leuks voor jou tussen!😉

Ozark

In het kort

Jason Bateman (van Juno en Horrible Bosses) speelt een financieel adviseur die geld witwast voor een Mexicaans drugskartel waar hij (ook) voor werkt. Hij ziet grote witwas-kansen in de Ozarks, en zo verhuist hij met zijn gezin naar dit, achteraf uitgestorven, plekje aan zee. Dat witwassen gaat zoals je wel had bedacht, niet helemaal volgens plan, wat vele spannende situaties oplevert.

Waarom deze serie een aanrader is

Je zit echt van het begin tot het eind op het puntje van je stoel. In iedere aflevering gaat er wel iets mis en vraag je je af: ‘Hoe gaat hij zich hier nu weer uit redden?’,  waardoor het heel spannend blijft. Het kan er best gewelddadig aan toe gaan, maar het is gelukkig niet zo erg als bijvoorbeeld Narcos.

Bloodline

In het kort

De familie Rayburn leidt een best fijn leventje in de Florida Keys, totdat het zwarte schaap van de familie terugkeert.

Waarom deze serie een aanrader is

Bloodline is net als Ozark een grimmige serie en is ook zeker het kijken waard. In de eerste aflevering zie je al fragmenten van hoe het seizoen eindigt, en tussendoor kom je steeds meer te weten. Je zit dus elke aflevering weer met vraagtekens boven je hoofd, waardoor je steeds weer benieuwd bent hoe het nu precies allemaal zit. Ik heb alleen nog de eerste twee seizoenen gezien, dus de derde moet ik maar snel gaan kijken!

The Missing

In het kort

The Missing is een Britse  thriller/ detective waarbij rechercheur Julien Baptiste op zoek gaat naar een vermist kindje. In het eerste seizoen gaat het om een vermist jongetje, in het tweede seizoen over een meisje dat na 12 jaar vermist te zijn opeens weer opduikt. Behalve de hoofdpersoon, de rechercheur, staan de seizoenen los van elkaar en je kunt ze dan ook los van elkaar kijken.

Waarom deze serie een aanrader is

De serie is wat trager dan Amerikaanse detectives en thrillers, maar ook wat realistischer en minder glamourous. Ik moet zeggen, ik vond het een vrije heftige serie. Ik durfde hem ook niet in mijn eentje ‘s avonds in het donker te kijken haha. 🙈 De acteurs zijn super goed en het verhaal is zo spannend opgebouwd dat je tot het eind echt geen idee hebt hoe het in elkaar zit. Oh, en allebei de seizoenen hebben dan ook nog mega goede plottwists!

How to get away with murder

In het kort

Professor Keating is naast advocate ook docent aan de juridische faculteit en laat haar vijf beste studenten meewerken aan echte moordzaken.

Waarom deze serie een aanrader is

Dit is mijn meest recente verslaving en wederom echt een pareltje. Net als bij Bloodline zie je in de eerste aflevering al wat er uiteindelijk gaat gebeuren. In de tussenliggende afleveringen krijg je steeds meer te weten over de personages en gebeuren er allemaal spannende dingen. De series is echt heel Amerikaans en er komt dan ook het nodige drama in voor. Aan de andere kant krijg je ook een kijkje in het strafrecht (voor zover de serie een realistisch beeld geeft..) wat ook heel interessant is!

Leuk om zo een soort review te schrijven over deze series. 🙂 Ik vind ze oprecht allemaal supergoed en ik hoop dat er voor jou ook wat tussenzit. Als jullie het leuk vinden, wil ik binnenkort ook mijn favoriete drama/ comedy series delen :).

Heb jij deze series ook al gezien en zo ja, wat vind jij er van?  Wat zijn jouw favoriete Netflix series?  Ik ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes, dus let me know! 😄

Liefs,

Daisy 🌼

Dit vind je misschien ook leuk

One comment on “4 Super spannende Netflix series

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge