About last week #3- Feest, Netflix en lekker eten

adaisyaday_aboutlastweek

Hello there!

Hoe gaat het met je? Vandaag klets ik je weer gezellig bij over mijn week. En dat was een beetje een gekke. Ik was niet zo lekker dus probeerde rustig aan te doen maar was toch nog aan de slag met van alles :). Ik begon met twee Netflix series, was gezellig bij m’n ouders en probeerden weer wat receptjes uit. De week eindigde met heel goed nieuws dat gevierd moest worden met tapas en wijntjes πŸŽ‰. Kijk je gezellig mee?

Thuis rommelen en opruimen

adaisyaday_aboutlastweek

Lekker rommelen, daar kan ik echt van genieten. Het huisje opruimen, een beetje de huisvrouw uithangen en tussendoor relaxen. Afgelopen week maakte ik foto’s van ons interieur en deelde deze op mijn blog.Β Heb jij mijn artikel al gelezen? πŸ™‚ Hierboven zie je de side table die we sinds kort hebben, we zijn er echt heel blij mee. Hij past zo goed bij de rest van de kamer :).

adaisyaday_aboutlastweek

Zoals ik hierboven al zei was ik deze week niet zo lekker waardoor ik het ook wel fijn vond om thuis te zijn en rustig aan te doen. Oh, en dat deed ik het liefst in deze trui. Ik kocht hem vorige week bij de kringloopwinkel voor vier euro (!!) en hij zit heerlijk.

Feestjes!
adaisyaday_aboutlastweek

Deze week kreeg ik goed nieuws en dat moest natuurlijk gevierd worden :). Mijn vriend en ik gingen vrijdag gezellig naar Lola, een tapasbar op de Schiedamse Vest in Rotterdam. Het was onze eerste keer bij Lola en we vonden het super lekker! We deelden een tapasbord met van alles en nog wat erop en aten ook nog patatas bravas. Als toetje haalden we bij de Ijssalon een ijsje 😍. Echt een heerlijk avondje. Ook droeg ik mijn bloesje die ik vorig jaar bij een vintage winkel kocht. Dit is de eerste keer dat ik hem aan had (ik moest er nogal aan wennen, haha) maar vind hem toch wel heel leuk en vrolijk :).

adaisyaday_aboutlastweek

De dag erna was het weer feest! ‘s Middags reden we richting Deventer voor een verjaardagsfeestje van mijn schoonfamilie. Ik maakte deze twee kaarten en zette er nu ook een soort signature op. Spot jij hem rechtsonder in de kaart? We gaven trouwens niet één biertje als cadeau hoor, maar de kaart was een uitnodiging voor een bierproeverij. 😁

Nieuwe Netflix series

Afgelopen week begon ik met maar liefst twee nieuwe series. Ik dacht dat ik de leukste series wel zo’n beetje had gezien, maar niets is minder waar mensen. Netflix blijft mij verassen πŸ™ˆ.

adaisyaday_aboutlastweek

Zo begon ik met How to get away with murder, en dat is verslavend! Het is een interessante en toch ook hele vermakelijke serie. Lekker Amerikaans ook, met de nodige drama. Op de foto hierboven ben ik ultiem te chillen bij mijn ouders, waar ik op vrijdag was. Lekker lui. Mijn vriend en ik zijn ook begonnen aan Orphan Black en ook dat is een aanrader. Ik ga gauw nog een blogje maken met mijn Netflix aanraders, hopelijk zit er nog wat inspiratie voor jullie bij :).

Buiten Netflix kijk ik eigenlijk geen tv, maar op zondag sluiten we de week lekker burgerlijk af met Heel Holland Bakt (waarbij we vaak zelf ook iets lekkers hebben, haha) en Zondag met Lubach. Fijne programma’s :). Kijken jullie dit ook? πŸ™‚

Nieuwe receptjes

Vorige week probeerden we ook wat nieuwe recepten uit, met wisselend succes… haha.

adaisyaday_aboutlastweek

Zo aten we deze lasagne van aubergine (die op de foto hierboven natuurlijk nog in de oven moest πŸ˜‹). Het recept komt uit het kookboek van Voedzaam en Snel en bevat natuurlijk aubergine, gehakt, tomatenblokjes en mozzarella. Wij voegden voor de extra vitamientjes nog courgette en prei toe. We aten dus even geen vegetarisch, maar we kochten wel gehakt met drie Beter Leven sterren. πŸ™‚ De lasagne was lekker (maar niet zoals echte lasagne) en heel gezond!

adaisyaday_aboutlastweek

Met de kliekjes in onze koelkast maakten we een gerechtje met rijst, pompoen, tofu, walnoten en sperzieboontjes. Op zich prima, maar niet echt een giller. Nou ja, die moeten er ook tussen zitten. Het is leuk om nieuwe receptjes uit te proberen en op deze manier hoeven we zo min mogelijk eten weg te gooien πŸ™‚ Gewoon googlen op ‘recept + ingedrienten uit je koelkast’ en viola, genoeg inspiratie!

Er op uit in Rotterdam

adaisyaday_aboutlastweek

Ook was ik afgelopen week weer een aantal keer op pad in mijn stadje. Ik had bij het DE CafΓ© afgesproken met mijn nicht om te gaan werken en dat cafe zit precies naast het Centraal Station. Wat een plaatje blijft dat toch.

adaisyaday_aboutlastweek

Het mooie Oude Noorden ☘️

Buiten dat ik me niet zo top voelde toch een hoop leuke dingen afgelopen week 😊. Vind jij het ook leuk om nieuwe recepten uit te proberen? En aan welke Netflix serie ben jij op dit moment verslaafd? Hopelijk vonden jullie het een vermakelijk overzichtje en vinden jullie het leuk om te lezen over wat ik zoal een beetje meemaak. 

Veel liefs,

Daisy 🌼

 

Dit vind je misschien ook leuk

One comment on “About last week #3- Feest, Netflix en lekker eten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge