Een kijkje in ons huis

Wauw, we wonen alweer een maand (en een paar dagen) in ons mooie huisje! We zijn echt verliefd op het huis en ook het samenwonen bevalt heel goed πŸ™‚. De afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met alle spulletjes verhuizen, klussen en inrichten. Wat een verschil hoe het er nu uitziet vergeleken met een maand geleden. Ons plekje is nu echt bijna af 😍. Ik ga jullie vandaag gezellig bijkletsen over de inrichting Γ©n ik geef jullie een kijkje in ons mooie huis. Zit je klaar voor een virtuele rondleiding?

De eetkamer

Laten we beginnen met de eetkamer, of achterkamer. Heel belangrijk want hier eten we en ja.. dat zegt genoeg πŸ˜›. We hebben overigens nog geen eettafel (lekker bezig) dus die kan ik nog niet laten zien, haha.

adaisyaday_hometour

De side table hebben gekregen we van goede vrienden van mijn ouders en staat er eigenlijk pas net. Mooi istie he?! We vinden het heel leuk om nieuwe en tweedehands items met elkaar te combineren en deze tafel past supergoed in deze kamer. Boven de tafel zie je een spiegel waar we heel blij mee zijn! Hij is van Ikea en was best prijzig, maar we vinden hem zo gaaf. Je kunt het zo niet heel goed zien maar de spiegel heeft een houten rand die aan de bovenkant dun is en naar beneden steeds breder wordt (snap je het nog? πŸ˜‰). Op de tafel staat een vΓ©t mooie bos bloemen die we hebben gekregen en wat leuke boekjes en accessoires. De tafel moet nog verder worden gevuld maar dit is alvast een begin 😊.

Ook deze lamp vinden we echt heel gaaf. We hebben een hoog plafond waardoor we hebben gekozen voor een opvallende lamp en de kleur en het materiaal van de lamp past heel goed in deze kamer. De lamp is van riet en als het donker is en je de lamp aanzet, zie je de patroontjes in de lamp terug op de muur. Heel sfeervol :). Ook de lamp is van Ikea. Verder zie je op de achtergrond een zebra poster van Junique, en wat leuke accessoires op de schouw, waaronder de kattenkaarten die we hebben gekocht na ons bezoekje aan de kastententoonstelling!

De woonkamer

adaisyaday_hometour

Deze mooie drakenbloedboom doet het heel goed in mijn buurt, wat best een prestatie is want ik laat planten altijd dood gaan, haha #oeps. Deze foto deelde ik van de week trouwens ook op Instagram. Volg je mij al? πŸ™‚

adaisyaday_hometour

Dit is mijn favoriete plekje in deze kamer, zo niet in het huis. Deze voetbank kochten we bij Ikea en we hebben er een bijpassende bank bij. Je kunt er fijn tegen de muur aan leunen en je zit er heerlijk in het zonnetje bij mooi weer. We vonden de kussens er ook heel leuk bij staan! Andere kleurtjes dan de voetenbank zelf maar wel mooi passend :). Yep, op dit plekje breng ik veel uurtjes door!

adaisyaday_hometour

Nog meer mooie bloemen gekregen πŸ’•. Echte bofkontjes wij!

adaisyaday_hometour

Een cactus kan niet ontbreken in ons huisje. Die gaan tenminste niet zo snel dood. 😁

De keuken

adaisyaday_hometour

We hebben een moderne en beste grote keuken waar we gelukkig niets aan hebben hoeven te doen. Wel wilden we de keuken wat opleuken met accessoires. In het raamkozijn hebben we al onze kruiden en verschillende soorten olijfolie gezet, zodat we die makkelijk kunnen pakken Γ©n het staat heel leuk :).

adaisyaday_hometour

adaisyaday_hometour

Ook staan er in het raamkozijn deze gezellige kaartjes. Het eerste kaartje maakte ik zelf en het onderste kaartje kocht ik in- waar anders- ItaliΓ«!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kleine hometour vonden! Het zijn vooral de accessoires die ik je heb laten zien, maar die zijn wel heel belangrijk voor de sfeer en heel leuk om op de foto te zetten. Geniet van je dag! Ik ga dit blogje afmaken en dan lekker chillen. Het is immers bijna weekend. 😁

Veel liefs,

Daisy 🌼

Dit vind je misschien ook leuk

6 comments on “Een kijkje in ons huis

    1. Dank je wel voor je lieve reactie en compliment :). Wij zijn er ook heel blij mee, maar dat zag je op de foto’s denk ik wel, hihi. 😊

  1. Wij hebben zo te zien dezelfde spiegel πŸ™‚ wij hebben hem nu op de slaapkamer hangen maar in het nieuwe huis komt hij in de hal. Ik ben er nog steeds verliefd op.
    Leuke lamp hebben jullie ook, groot voordeel van hoge plafonds dat je van de grote lampen op kunt hangen!
    Sammie plaatste onlangs…7 random feitjes over mij.My Profile

    1. Leuk dat we dezelfde spiegel hebben! Gaaf istie he?! Leuk om wat aparts in het huis te hebben hangen :). Gaan jullie binnenkort ook verhuizen? Heel veel succes daarmee alvast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge