Oktober, de maand waarin ik….

A Daisy a Day Oktober

Hi there!

Hoe gaat het met jou? Ben je in september weer gestart met de studie of ben je door aan het bikkelen op werk? De pepernoten liggen al een tijdje in de winkel en gister zag ik bij de Sissy-Boy al volop kerstversiering liggen! Yep, het najaar is officieel begonnen. Oktober is altijd een van mijn lievelingsmaanden want in deze maand ben ik jarig! En hoe oud ik ook word, ik vind het zo leuk om jarig te zijn 😁. Ik word deze maand alweer 25 (#bijna30). 😱 Naast dit feestje staan er nog andere leuke dingen op de planning en doelen die ik hoop te bereiken. In dit artikel praat ik je graag bij, lees je mee? Oktober is de maand dat ik….

Jarig ben

Whoehoe, tijd voor een feestje! Op 21 oktober ben ik jarig en mag ik alweer 25 kaarsjes uitblazen. Vanaf die dag ben ik dus dichter bij de 30 dan bij de 20… Time flies mensen! Ik ga op mijn verjaardag eerst gezellig lunchen/ borrelen met mijn ouders en vriend en ‘s avonds komt er visite langs. Super leuk! ☺️ Het is ook gelijk een housewarming, want de rest van mijn familie ziet dan ook meteen ons nieuwe huisje! Ik wil het huisje mooi gaan aankleden en lekkere hapjes maken voor iedereen. Ohh, ik heb er nu al heel veel zin in, haha.

Het sporten weer oppak

Man dit kan echt niet, ik ben er zo uit… Het sporten staat sinds de verhuizing op een heel laag pitje (je hebt me afgelopen weken welgeteld 1 keer in de sportschool kunnen vinden). Echt niet goed bezig. Naast dat ik weer wat gezonder wil leven en die wijntjes eraf wil sporten, voel ik me altijd zo lekker in mijn vel als ik heb gesport. Genoeg redenen om weer te gaan sporten zou je denken. Naast de sportschool wil ik ook het hardlopen weer oppakken, maar dat is niet heel aantrekkelijk met dit weer.

Meer ga lezen

‘s Avonds zijn Netflix en ik vaak onafscheidelijk, maar het is ook heerlijk om er een boek bij te pakken. In onze boekenkast staan genoeg boeken (vooral van mijn vriend) die ik nog niet heb gelezen, dus ik hoef me de komende maand niet te vervelen. Ik ben nu trouwens bezig aan het boek De kracht van Kwetsbaarheid van Brené Brown. Ik heb hem nog niet uit maar ik kan hem iedereen aanraden. Wat een fijn boek met zoveel fijne en nuttige inzichten! Als ik hem uit heb, wil ik er nog een stukje over schrijven.🙂

Gezellige avondjes bleef met vrienden en familie

Yes! Dit is zo’n goed begin van de maand, wetende dat er allemaal leuke avondjes komen. Oktober is altijd lekker druk met verjaardagen, maar er staat ook al een leuke housewarming op de planning en een heuse visavond met mijn familie (waar we dus allerlei soorten vis gaan eten, we gaan niet zelf vis vangen 😂). Super leuk allemaal! Jammer dat je op zo’n avond niet lekker buiten kunt zitten, maar binnen met de kaarsjes aan heeft ook wat.

En een baan vind!

En last but not least, in oktober ga ik een baan vinden (althans, dat hoop ik). Na een wat mindere periode heb ik er weer genoeg vertrouwen in dat ik een toffe baan ga vinden. 😊

En hoe staat het met mijn september doelen?

In dit artikel stond ik stil bij mijn doelen voor september: ons huisje inrichten, gezonder leven en een baan vinden. Het eerste doel is (grotendeels) gelukt! Ons huisje is (bijna) helemaal ingericht en is zo cosy. Check! Gezonder leven… deels check. Ik heb de afgelopen maand wel gezonder gegeten en sowieso minder buiten de deur gegeten (en gedronken). Maar dat sporten… dat is er dus nog een beetje bij ingeschoten. En zoals je hierboven kon lezen, heb ik helaas nog geen baan gevonden. Hopelijk deze maand wel!

Wat zijn jouw plannen voor oktober? Heb jij doelen opgesteld die je wil behalen? Maak er een fijne maand van met veel mooie herinneringen 🙂

Fijne dag en veel liefs,

Daisy 🌼

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “Oktober, de maand waarin ik….

  1. Dat van dat lezen, ken ik maar al te goed. Ik ben op m’n werk al de hele dag op de een of andere manier met tekst in de weer, dus ‘s avonds wil ik gewoon hersenloos naar de tv staren. Ik probeer nu om, in plaats van drie, maar één of twee afleveringen van iets te kijken en daarna in bed te kruipen met een boek en een kop thee. ‘s Ochtends zet ik m’n wekker een half uurtje vroeger, zodat ik rustig een paar hoofdstukken kan lezen. 🙂
    Jessica J. plaatste onlangs…My scentful life #72 • Modeste Bier Festival, kaalgeknipt en Sigur RósMy Profile

    1. Dat is wel een strak plan, om gewoon een aflevering te kijken ipv gelijk 3! Vraagt wel om aardig wat van mijn zelfdiscipline want voor je het weet zit je bij Netflix alweer aan de volgende aflevering 🙈. Fijn dat je ‘s ochtends de tijd neemt om rustig nog wat te lezen. Fijn begin van de dag lijkt me dat :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge