Nostalgia

Adaisyaday_nostalgiaDe toerist in eigen stad uithangen. Van het zonnetje genieten, bootjes kijken, en wat foto’s maken!☀️ Na een lange (klus) dag fietsten mijn vriend en ik vorige week naar het mooie en oude Delfshaven om even lekker te ontspannen. Ik draag mijn favoriete comfy clothes van dit moment. Ik ben vooral echt gek op mijn spijkerjasje van de America Today 😍 Is dit nu mijn eerste outfit post? 🙃 De fotocredits gaan trouwens naar le boyfriend.

Geniet van je dag! Veel liefs,

Daisy 🌼

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “Nostalgia

    1. Dank je wel voor je super lieve reactie! 💕 Super leuk om te lezen 🙂 Stiekem is het geen spijkerbroek maar zo’n pantalon van jogging-broek stof haha 🙈 Zit echt enorm lekker en ziet er ook nog redelijk netjes/ casual uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge