Fall

adaisyaday_fall

Wat een mooi weer was het de afgelopen dagen he?! Gelukkig hebben we nog een beetje nazomer gehad. De zomer is zonder twijfel mijn favoriete seizoen, maar de blaadjes die langzaam oranje en geel worden en van de bomen waaien…De herfst heeft zo ook wel zijn charme.πŸ™‚

Afgelopen weekend heb ik helaas niet zoveel buiten kunnen zijn. Mijn vriend en ik hebben het hele weekend geklust: we hebben een hoogslaper gemaakt (ja, zelf!😱 haha)! Het was even doorbijten maar ons huisje wordt steeds meer af! Wel had ik tussendoor nog even mooi tijd om dit kiekje te schieten πŸ™‚, vanuit het raam van ons huisje.

Fijne dag en veel liefs,

Daisy 🌼

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 comments on “Fall

    1. Dank je wel! Het is echt geen straf om dit uitzicht te hebben πŸ™‚ We hebben helaas geen tuin of balkon maar zoveel groens om je heen maakt veel goed πŸ™‚

  1. Leuk uitzicht hebben jullie πŸ™‚ Ik vind de herfst ook wel zijn charme hebben, maar toch baal ik dat de warme zomer voorbij is. Helemaal omdat we voor mijn gevoel niet veel warme droge zonnige dagen hebben gehad.

    1. Dank je wel! ☺️ Ja dat is waar! Voor mijn gevoel hebben we weinig ‘echt’ zomerweer gehad.. balen! πŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge