About last week #2- Klussen, borrelen en Ikea

adaisyaday_diary2

Hi!

Het is inmiddels al dinsdagmiddag (oeps) maar ik wilde toch nog even mijn week met jullie delen. 🙂 De afgelopen week stond grotendeels in het teken van klussen en verhuizen. Ons huisje wordt steeds meer af! Inmiddels staan ongeveer alle spullen in het huis en kunnen we alles een plekje gaan geven. Maar goed, vorige week was dat zeker nog niet het geval en waren we vooral bezig met klussen. Verder hadden we een aantal keren bezoek van lieve vrienden en familie en ging ik uit eten voor de verjaardag van mijn lieve moedertje. Kijk je mee?

Schuren, afplakken en verven

Yes, afgelopen week hebben we dit zo vaak gedaan, haha. Het was niet overal hoognodig, maar toch wilden we alle muren en plinten opnieuw witten. Dit was nog wel een grotere klus dan verwacht! Daarnaast hebben we ook een deel van een muur groen geverfd. Best een heftige kleur, maar we vonden het wel tof en we laten de rest van de kamer ook gewoon wit qua muren.

adaisyaday_diary2

Borrelen & eten in ons nieuwe huis

Een van de leukste momenten van de dag vind ik het eind van de middag. Je bent klaar met werken, of met klussen in ons geval, en je gaat gezellig bijkletsen met elkaar met een hapje of drankje. Love it.💕 Deze week kwam lieve familie en vrienden langs voor het eten of voor een drankje, die we gelijk ons nieuwe stekkie konden laten zien. Zo kwam op woensdag een vriendin eten en op vrijdag avond een andere vriendin een drankje doen.

Op dinsdagavond kwamen mijn schoonouders langs en maakten we dit borrelplankje, ondanks dat we nog weinig spullen hadden vonden we het er wel gezellig uit zien. 🙂

adaisyaday_diary2

Ook probeerden we voor het eerst deze bietenwraps: er zouden meer groenten in zitten en minder bloem (en dus gluten). Ze smaakten goed en ik kreeg achteraf ook minder last van de gluten! Ze zien er apart uit he?! Ik kon weer eens niet wachten dus uit mijn wrap was al een hap 😛

adaisyaday_diary2

Hip hip hooray mommy!

Vorige week was het ook tijd om mijn moeder in het zonnetje te zetten! Ze was namelijk jarig en werd maar liefst 60 jaar. We hadden het zaterdag al gezellig gevierd met de hele familie maar we gingen die avond nog gezellig uit eten, bij Vineum, een restaurant vlakbij de Witte de With in Rotterdam (om precies te zijn Eendrachtsweg).

Misschien dat ik hier nog wel een apart artikel aan ga wijden, het is namelijk echt een aanrader voor als je in Rotterdam op zoek bent naar een gezellig restaurant en je iets meer tijd wil uittrekken voor het eten. We aten een 4-gangenmenu en het gerechtje wat je hieronder ziet is pasta met truffel….😍 Zo lekker!

adaisyaday_diary2

Rondsnuffelen bij Ikea 

Ook was het tijd om de Ikea in te duiken en nog wat spullen voor ons huisje te kopen. Mijn lieve moeders was vrij en bood zich aan als slachtoffer (grapje hoor, winkelen met mij is super leuk 😛) om mee te gaan. We kochten twee spellingkastje,  een super toffe spiegel en nog wat kleinere dingetjes (natuurlijk veel meer dan ik op mijn lijstje had staan hihi). Ook zijn we sinds vrijdag de trotse eigenaar van een drakenbloedboom. Ik vond de naam zo cool en het is ook een mooie plant! Hij past bijna niet in de auto dus ik zat op de terugreis lekker met de plant in mijn nek. Inmiddels heeft ie een mooi plekje in de eetkamer gekregen.

adaisyaday_diary2

Ook kochten we zaterdag bij Ikea een nieuwe bank! Hij is wel iets duurder dan we in eerste instantie van plan waren, maar hij is zo mooi 😍 Ik heb er nog geen mooie foto van kunnen maken, maar je vindt hem hier. 

Favoriete liedje: Golden Circle!

En nog mijn favoriete liedje om deze diary af te sluiten. Afgelopen week luisterde ik veel Golden Circle van Honig. Dit liedje stond in mijn Discover Weekly en ik vind ‘m zo vrolijk. Echt een verslavend liedje als je het mij vraagt. 🎤

Het was een leuke maar ontzettend drukke week. Ook kreeg ik negatief nieuws van twee sollicitaties, wat ook niet zo leuk was… Komende week gaan we verder met inrichten en stort ik me weer op het solliciteren en bloggen!

Kan jij je ook altijd zo moeilijk inhouden bij Ikea? Fijne week! Liefs 🌷

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “About last week #2- Klussen, borrelen en Ikea

    1. Haha de pasta was ook echt verrukkelijk, echt een aanrader hoor, misschien zelfs als ontbijt! 😁 Dank je wel, lief!! 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge