Those sunny days

adaisyaday_sunnydays

Hoi! Vandaag deel ik weer een foto met verhaal. Dit keer: Those sunny days. Een zonnige foto om dat zomergevoel nog enigszins te voelen want man, man, man, waar is die zomer heen? Afgelopen dagen dacht ik er serieus aan om de kachel aan te doen… 😱 Daar ben ik nog niet klaar voor, haha. Anyway, deze foto maakte ik in Malaga (Spanje), waar ik in het voorjaar een weekje naartoe ben gegaan (echt een aanrader trouwens, super leuke stad!) Een heerlijke zomerse trip met veel goede herinneringen :). Ik vond dit huisje zo leuk en kleurrijk! En het staat goed met de blauwe lucht op de achtergrond. 😁 Om toch nog even die summerfeeling vast te houden!

Ben jij ook zo gek op de zomer? Geniet van je dag & veel liefs! 🌷

Dit vind je misschien ook leuk

4 comments on “Those sunny days

  1. Inderdaad een erg leuk huisje! De zomer is heel snel voorbij gegaan, hij is er amper geweest helaas 🙁 Ik ben nog niet klaar voor de herfst, maar het ziet er naar uit dat het niet te ontkomen is.

    1. Ja bizar he?! Het was kort geleden nog zulk mooi weer en opeens is het klaar.. echt jammer want vind het altijd zo lekker om buiten te zijn! Helaas 😞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge