Ik ben verhuisd!

adaisyaday_verhuisd

Het is deze week een beetje stil op mijn blog, sorry daarvoor! Het was wel mijn bedoeling om een artikel te schrijven maar het is er helaas niet echt van gekomen. De reden dat ik niet heb kunnen bloggen is wel ontzettend leuk: ik ben namelijk afgelopen week verhuisd en woon nu samen met mijn vriend!πŸŽ‰Β Dit mooie appartement op de foto hierboven huren wij sinds vorige week πŸ™‚ Eerder vertelde ik al dat ik ging samenwonen, en in dit artikel vertel ik je meer over de verhuizing en over ons huisje. Lees je mee?

1 September hebben mijn vriend en ik de sleutel gekregen van ons nieuwe paleisje. 😍We hebben een mooi appartement gehuurd in Rotterdam West en zijn er ontzettend blij mee! Het is een heel oud huis, van voor de oorlog, waar wij een verdieping van huren. Ik vind dat oude echt super tof. Het huis heeft hoge plafonds met van die ornamenten, glas in lood ramen en ouderwetse kozijnen. Echt heel leuk en net even wat anders dan de strakke moderne huurwoningen (die overigens ook hartstikke leuk zijn!πŸ™‚). Het enige puntje is dat we nog aardig wat hebben moeten klussen aan het huis. De muren, plinten, kozijnen en deuren kunnen allemaal wel een likje verf gebruiken en daar hebben we de afgelopen week ook hard aan gewerkt. En wat een werk was dat! Ik ben serieus gister bijna de hele dag bezig geweest met plinten. Aan het begin dacht ik: plinten?! Maar dat is dus echt een ding, haha. Maar eerlijk is eerlijk, het ziet er allemaal nu een stuk beter uit!

Hoe ziet ons huisje er nu uit?

Vrij leeg! Maar wel geverfd. Alle muren zijn gewit en we hebben een deel van een muur, een dichtgemaakte openhaard, een toffe kleur groen gegeven, die zie je hieronder. Gaaf he?! Wij zijn er heel blij mee :). Er zat ook wel wat druk achter om het verven deze week af te krijgen, want zaterdag komt er een hele verhuisploeg om te helpen met het verhuizen van alle spullen en meubels, zo lief! Afgelopen week hebben we dan ook gezeten op klapstoeltjes en gegeten aan een tuintafeltje, maar hee, voor een weekje is dat prima te doen!😁

adaisyaday_verhuisd

Onze stijl

We zijn druk bezig te bedenken hoe we ons huisje willen gaan inrichten. Het huis heeft, naast de keuken en badkamer, twee grote en een kleine kamer. We hebben besloten om in de kleine kamer te gaan slapen zodat we de twee grote kamers echt als leefruimten kunnen inrichten. Met deze twee kamers kunnen we echt alle kanten op.

Een van de grotere kamers heeft een kleine uitbouw, een erker (die zie je ook op de bovenste foto), waar we waarschijnlijk de bank willen gaan neerzetten. In die kamer schijnt ook het zonnetje fijn naar binnen. Van de andere kamer (die met de groene muur) willen we dan waarschijnlijk het eetgedeelte maken. Qua stijl zitten we gelukkig best op een lijn. Ik houd erg van hout, groen, zilver en goud. Daarnaast vinden we het leuk om ons huisje wat drukker in te richten, en diverse stijlen met elkaar te combineren! Bijvoorbeeld wat strakkere en vintage accessoires bij elkaar. Maar dit zal allemaal vorm krijgen zodra we de meubels allemaal hebben. Dan kunnen we echt beginnen met inrichten en decoreren. Ik kijk daar echt zo naar uit! Ik vind het super leuk om een huisje in te richten en kijk dan ook regelmatig (oke, elke dag) op Pinterest om ideeen op te doen.☺️

Zo, dat was best een uitgebreide verhuisupdate zie ik nu, haha. Als ik dit typ hebben we net de laatste muren geverfd en vanavond gaan we gezellig uit eten voor mijn moeders verjaardag. Fijn om er even uit te zijn en andere kleding aan te kunnen dan mijn kluskleding. πŸ˜…

Hopelijk hebben we volgende week internet en heb ik wat meer tijd om achter mijn laptop te kruipen. Dan zal ik ook wat meer delen over het huisje en de inrichting, want ik ben er super blij mee!

Vind jij het leuk om te klussen? En wat vind jij van de groene muur? Geniet van je avond en veel liefs!🌷

Dit vind je misschien ook leuk

4 comments on “Ik ben verhuisd!

    1. Dank je wel! 😊 Ja hij is wel heftig πŸ˜‹ Wij vonden het best spannend of de kleur niet tΓ© zou zijn maar we houden we muren eromheen inderdaad rustig πŸ™‚ Ik vind het ook wel wat hebben, zon muur die eruit spat. Maar ieder zijn ding natuurlijk πŸ˜„

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge