Rotterdam in blue

adaisyaday_delfshaven

Hello op deze zonnige zondag!

Vandaag deel ik weer een foto, een foto waar ik mooie herinneringen aan heb of trots op ben. Een foto met gevoel. This time: Rotterdam in blue. Wel toepasselijk voor deze zonnige dag he? Deze foto maakte ik in Delfshaven, een wijk in Rotterdam. Delfshaven is een van mijn lievelingswijken in Rotterdam. Het heeft een historisch gedeelte, met water en bootjes en bruggetjes. Zo leuk 😍.  Toen ik deze foto maakte was het, net als vandaag, heerlijk zonnig en vanaf de bruggetjes had ik een schitterend uitzicht op het water, de bootjes en de prachtige huizen aan de kant.

Ik woonde eerst wat verder hier vandaan, maar nu ik ben verhuisd is Delfshaven weer lekker dichtbij. Een echte aanrader voor als je een keer in Rotterdam bent! Oh, en als je net als ik gek bent op speciaalbiertjes, vergeet dan ook niet de bierbrouwerij Pilgrim te bezoeken!

Ga jij nog iets leuks doen op deze zonnige dag? Geniet ervan! 🌷

Dit vind je misschien ook leuk

12 comments on “Rotterdam in blue

  1. Dank je wel, lief! 😊 Ik heb vorig jaar in Rotterdam Noord gewoond en woon nu net (sinds dit weekend) weer in Rotterdam West, weer dichtbij Delfshaven! πŸ™‚ Vind Rotterdam West echt ontzettend leuk. Jij woont ook in (de buurt van) Rotterdam, toch?

    1. Ohh leuk! Ik ben zelf opgegroeid in Hoogvliet en heb in Spijkenisse op de middelbare school gezeten, dus ik ben wel bekend daar! πŸ˜„

 1. Oh met die speciaal biertjes tip krijg ik Tommy wel een dagje mee πŸ™‚ Ik ben nooit in deze wijk van Rotterdam geweest, ziet er leuk uit met al die bootjes!

  1. Dank je wel voor je compliment, super lief! 😊 Ik raad het zeker aan om Rotterdam eens te bezoeken! Er is zoveel leuks te doen en te zien 😍 Veel plezier alvast!

  1. Dank je wel voor je lieve compliment! 😊 Als je eens in Rotterdam bent is het zeker de moeite waard om te bezoeken! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge