Persoonlijke update: mijn doelen voor september

Header persoonlijke update september

En zo gaan we alweer de laatste maand van de zomer in… Tijd voor een persoonlijke update! Mennnn, wat gaat de zomer altijd snel he?! Hopelijk wordt het een september to remember! September zal een lekker drukke maand worden, aangezien ik vandaag, als deze blogpost online staat, ga verhuizen. Ik ga samenwonen met mijn vriend, ZO veel zin in! ☺️ Super spannend allemaal maar vooral heel leuk. Wat mijn persoonlijke doelen zijn voor deze maand deel ik in deze blogpost. Lees je mee?

Ons huisje helemaal inrichten

Mijn eerste doel heeft uiteraard te maken met wat ik jullie net al vertelde. Vandaag gaan we verhuizen en de maand september zal voor een groot deel in het teken staan van het inrichten en ‘eigen’ maken van ons huisje. Het appartement is in goede staat waardoor er gelukkig weinig hoeft te gebeuren. Wel willen we misschien wat witten en een enkele muur een leuk kleurtje geven. Iemand nog suggesties voor een leuke, niet al te doorsnee kleur? 🙃 Daarnaast moeten we natuurlijk alles een plekje geven en het gezellig maken, zodat het helemaal als ons huisje aan voelt. TO BE CONTINUED! 🙂

Als we eenmaal een beetje gesetteld zijn in het huisje zal ik zeker gaan schrijven over ons mooie plekje, maar voor nu nog even geduld 🙂

Eindelijk een baan? 

Ik heb al een tijdje niet meer over mijn banen zoektocht geschreven, besef ik me nu (in dit artikel leg ik uit waarom ik ben gestopt met werken), maar ik heb helaas nog geen baan gevonden. Ik ben al een tijdje zoekende maar het wil nog niet zo lukken. Op sommige momenten baal ik daar echt van! Dan twijfel ik soms aan de keuze die ik heb gemaakt om te stoppen met mijn vorige werk. Aan de andere kant heb ik er ook goede vertrouwen in dat het gaat lukken. Ik heb een aantal super leuke dingen lopen waarvan ik goede hoop heb dat ik hier een super leuke baan aan over ga houden. Maar goed, liever vandaag dan morgen dus mijn andere doel is ook zeker het vinden van een baan. May the odds be in my favor…

Balans tussen genieten & gezonder leven

Iets anders wat ik hoop te vinden in september is een betere balans tussen genieten en de touwtjes laten vieren en wat gezonder leven. De afgelopen tijd was het meerdere keren per week feest, wat betekende: een drankje hier, een hapje daar en werd er eigenlijk weinig gesport. Oeps. Afgelopen week ben ik weer een keertje wezen boksen, en wat een spierpijn .😱 Het werd me pijnlijk duidelijk hoe erg ik dit heb gemist 😉. In deze maand is het altijd lekker druk met verjaardag (allereerst de verjaardag van mijn lieve mama!) waardoor ik ook gewoon lekker wil genieten van een hapje en een drankje. Maar, het liefst als daar tegenover dan weer een goede work-out staat. Die balans wil ik graag wel terug want ik merk nu dat ik me niet zo fit voel…

Laten we in ieder geval lekker genieten komende maand. Of het nu mooi weer wordt, of juist de blaadjes al wat meer gaan kleuren, het heeft allemaal wel iets :). Ik ben ontzettend benieuwd wat ik jullie aan het eind van deze maand kan vertellen over bovenstaande dingen. I’ll keep you posted. Als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk dozen aan het sjouwen. Wish me luck, haha! 😄

En wat zijn jouw doelen voor september? Ga je weer aan de studie, of ga je er juist lekker tussenuit? Fijne dag en veel liefs! 🌷

Wil je geen meer artikel missen? Volg mij dan op Bloglovin! Vind ik leuk ☺️

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “Persoonlijke update: mijn doelen voor september

  1. Je hebt een paar mooie doelen opgesteld! Hopelijk zul je ze ook daadwerkelijk halen <3 Het gezonder zijn o.a. sport en voeding wil ik mij ook weer extra op focussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge