Hoogtepunten #1- Lekker weer, bbqen en interieurshoppen

Hi there!

Ik zit al een tijdje te twijfelen om een wekelijkse rubriek in het leven te roepen, om een kijkje te geven in mijn week. Iedere dag foto’s maken van wat ik doe zie ik alleen niet zo zitten.. Op een of andere manier vergeet ik dat weer na twee dagen (oeps..). Toen bedacht ik me dat het ook leuk is om de hoogtepuntjes van iedere week te delen, en dat dit ook wat haalbaarder is voor mij. Aanschouw: de hoogtepuntjes van afgelopen week #1! Afgelopen week was een fijne week waarin ik veel van het lekkere weer heb kunnen genieten.☀️ Kijk je mee?

Favoriete liedje van deze week:

Hun optreden op Lowlands heeft me eraan herinnerd wat voor een toffe band dit ook alweer is. Afgelopen weken was ik trouwens echt nog aan het bijkomen van Lowlands, wat een vet festival! Ik schreef er hier over. 🙂

Inspiratie op doen voor ons huis

Ik wil hier nog een keertje apart over schrijven, maar komend weekend ga ik verhuizen. Ik ga namelijk samenwonen met mijn vriend!!! Dit betekent dat ik (we) de komende tijd het huisje mogen gaan inrichten, yeey! Ik vind het super leuk om inspiratie op te doen, en afgelopen woensdag was ik met een vriendin bij de concept store van de Swan Market. De Swan market is een lifestyle concept waar creatieve ondernemers producten kunnen verkopen. Denk aan sieraden, kleding, kaartjes, maar ook hele leuke interieurspullen. Ik spotte onder andere deze gave dingen:

Ik ben gek op kaarten met van die grappige teksten erop. Ik had hier een foto van gemaakt zodat ik deze thuis zelf ook kan gaan maken. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de bierflesjes, daar wil ik zelf een DIY projectje van gaan maken :). Het tafeltje eronder vind ik zo tof! Ik denk dat dit heel leuk kan staan in onze keuken, waar je allerlei kruiden of andere potjes op kwijt kunt. Ik heb in dit leuke zaakje een hoop interieur inspiratie op kunnen doen!

Buiten eten met dit mooie weer

Afgelopen week heb ik meerdere keren buiten kunnen eten, yes! Het appartementje waar ik in woon heeft een heerlijk balkon waarbij je de hele dag zon hebt. Het is dan zo lekker om op het balkon te eten en van de laatste zonnestralen te genieten. Hier aten we trouwens bloemkoolrijst met tofu met een piri piri marinade, mango, paprika en avocado. Lekker en gezond! 😄 (Het wijntje maakt het dan weer iets minder gezond, maar goed 😅 Moet ook kunnen!)

Bbqen met de familie

Op zaterdag had ik een lekker huiselijk ochtendje. Ik maakte eerst het hele huis schoon en ging daarna weer eens naar de sportschool, na een hele lange tijd afwezigheid, haha. In de middag bracht ik een bezoekje aan mijn ouders. Mijn broertjes en schoonzusjes kwamen ook en het was tijd voor een heerlijke bbq! Mijn vader is een echte grill master en maakte pulled pork.. jummie!

M’n moeder had de tafel heel gezellig gedekt, met mooie bloemetjes en bijpassende bloemetjes servetten. Het was echt een hele gezellige avond. 🙂

Zo, dit waren mijn hoogtepuntjes van afgelopen week! Daarnaast was ik deze week veel bezig met sollicitaties, sprak ik af met vriendinnen en deed ik vrijwilligerswerk. Ook bezocht ik dus eindelijk weer eens de sportschool na een hele lange tijd. Tijd om dat ook weer op te pakken!

Vind jij het ook zo leuk om interieur inspiratie op te doen? Fijne dag en veel liefs! 🌷

Wil je geen artikel missen? Volg mij dan op Bloglovin! Vind ik leuk ☺️

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “Hoogtepunten #1- Lekker weer, bbqen en interieurshoppen

    1. Hi, dank je wel voor je berichtje! ☺️ De concept store van Swan Market zit op de Witte de With, vlakbij de Bazar geloof ik. Veel shop plezier 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge