Lowlands in snapshots: Wat een festival!

Maandagochtend werd ik met een licht katergevoel wakker. Niet omdat ik teveel had gedronken de dag ervoor, maar omdat Lowlands alweer voorbij was. Afgelopen weekend bezocht ik voor het eerst dit festival in Biddinghuizen. Ik moest zeggen dat ik van te voren een beetje gemixte gevoelens had, wat onder andere kwam door het (niet zo goede) weer. Toen we vrijdagmiddag aankwamen, alle spullen verzeulden van de auto naar de tent (zie ook de foto hierboven 😅) en onze tent hadden opgezet kon de pret beginnen. En hoe kun je een festival beter beginnen dan met Sean Paul?! Precies, de sfeer zat er al gelijk goed in! 🎉 In dit artikel neem ik je mee naar mijn weekendje Lowlands. Kijk je mee?

We begonnen het weekend goed met een wijntje en het doorlezen van het programma. We wisten natuurlijk ongeveer wel wie er kwamen, maar we wilden even precies kijken wat er die middag en avond speelden en daarnaast stonden er ook allemaal handige dingen in dit boekje! Het miniflesje wijn is trouwens van de Hema, schattig he?!

Er stonden op het festivalterrein veel gekleurde vlaggen die zo lekker meewapperden in de wind. De gekleurde lampjes die daarvoor hangen maakten dit plaatje af.

Happy face want het zonnetje scheen! Sinds kort heb ik dit spijkerjasje. Ik heb hem gekocht bij America Today en hij is zoo fijn!

We hadden regelmatig best lekker weer en zaten dan ook geregeld lekker langs het water te chillen. Wat ik leuk vond aan het festivalterrein is dat het zo groen was! Oh en het was naast Walibi dus je hoorde geregeld mensen gillen en omhoog gaan in de achtbaan, haha. Zij liever dan ik!

Bij de 3voor12 stand kon je polaroids laten maken met supergrappige emoticons! Deze krijgen een mooie plekje thuis. Ik vind zo’n polaroid altijd zo’n leuk aandenken aan een feestje!

Yes! Chillen in het gras met mijn favoriete Nikes en mijn glittersokken. Deze Nike Janoski’s heb ik helemaal opgedragen en heb pas een nieuw paar gekocht, donkergroene dit keer!

De foto is niet top, maar ik moest zo lachen om alle gekke dingen die mensen meenemen in de festivaltenten. Deze foto maakte ik toen een band optrad die hele vrolijke Spaanse muziek maakte, en moet je kijken: een stuk boom, een unicorn op een stokkie en allemaal ballonnen. Een hele vrolijke bedoeling zo!

Het zondagavond als laatste act de allerallerbeste band (voor mij dan 🙃): Mumford en Sons! Ik heb hier zo lang naar uitgekeken en zondagavond was het zover. We kregen het voor elkaar om een plekje in het voorste vak te veroveren, waardoor we de band heel goed konden zien. Wauw! Het was zoooo goed 😍!!

 Confetti en vuurwerk om het festival af te sluiten.🎉 See ya next year!

Ik vind Lowlands echt een aanrader! De afgelopen jaren ben ik naar best wat festivals geweest, maar ik vind Lowlands tot nu toe echt het leukst. Het is echt de eerste keer dat ik na een festival denk: shiiit had het niet nog een dag langer kunnen duren?! De sfeer is super relaxt, de line-up was heel goed en divers, waardoor er voor iedereen wel wat leuks tussen zat en het festival- en campingterrein was al met al goed geregeld. Voor volgend jaar wil ik zeker weer gaan, en dan ook wat meer het nachtprogramma gaan meemaken. Ik kijk er nu al naar uit 😍.

Ben jij ook een festivalganger? Welk festival vind jij het leukst? Geniet van je dag!🌷 

Dit vind je misschien ook leuk

One comment on “Lowlands in snapshots: Wat een festival!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge