Toscaanse taferelen #2- Nature is pretty awesome

Natuur_toscane_adaisyaday

Hi!

In mijn vorige artikel over Toscane deelde ik de leukste kiekjes uit Florence. Vandaag iets heel anders: natuur. Ik vind het super leuk om natuur foto’s te maken, vooral van macro’s van mooie bloemen en planten word ik heel enthousiast. Vanuit ons huis had je ook een prachtig uitzicht op de omgeving, vol olijfbomen, wijngaarden en mooie planten & bloemen. Als ik dit zo schrijf, mis ik Italië nog een beetje meer dan ik al deed😢. Kijk je mee naar de prachtige natuur die ik vastlegde in Toscane? Hope you enjoy!

Natuur_toscane_adaisyaday

Naast ons zomerhuis vind je deze prachtige roze bloemen. Ik hou echt van die felle kleuren! 😍

Natuur_toscane_adaisyaday

Het uitzicht vanaf ons zomerhuisje *zucht*.

Natuur_toscane_adaisyaday

Het uitzicht vanaf het schattige dorpje Montaione. Zo leuk dat huisje, zo midden in de natuur.

Natuur_toscane_adaisyaday

Deze foto’s maakte ik tijdens ons uitstapje naar San Gimignano. De stad ligt een stuk hoger dan de omgeving, waardoor je prachtig uitzicht hebt. Hierboven maakte ik een macro van de planten die je hieronder ook ziet.

Natuur_toscane_adaisyaday

Echt een plaatje zo! Als je hier voor je keek, zag je overal groen, maar achter en naast mij waren er volop terrasjes en hoge oude gebouwen. Het plaatje San Gimignano is ontzettend toeristisch, maar op deze foto zie je dat helemaal niet.

Ga jij graag de natuur in? Ik ben gek op al dat groen maar ga er in Nederland eigenlijk veel te weinig op uit… Anyway, geniet van je dag! 🌷 Oh en als je dit artikel leuk vind, klik dan op het hartje hieronder. Gracie mille! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge