DIY- kaarten maken & handletteren

adaisyaday_handlettering

Hi there!

Vandaag deel ik een artikel over handletteren en kaarten maken, iets waar ik nu al een tijdje mee bezig ben. ๐Ÿ˜ŠIk vind het super leuk om te doen en bedacht me dat het ook leuk is om er iets over te schrijven! Handletteren kun je natuurlijk op verschillende manieren doen: in een schetsboek, in je bullet journal, maar ik heb ervoor gekozen om er kaarten mee te maken. Deze kaarten kan ik zelf gebruiken of maak ik voor een verjaardag of een bedankje. Ik vind dat zelf een hele fijne manier, ook omdat ik het leuk vind mijn creaties aan anderen te laten zien. Ik heb al aardig wat kaarten gemaakt voor op verjaardagen en krijg er leuke reacties op, dat is natuurlijk helemaal leuk!

Het leek me leuk om wat kaarten te delen die ik de laatste tijd heb gemaakt. Kijk je mee? ๐Ÿ˜Š

adaisyaday_handlettering

To the moon and back. Deze kaart heb ik voor mezelf gemaakt en wil ik in een mooi zwart lijstje ophangen, misschien samen met andere kaarten met quotes.

adaisyaday_handlettering

Be a pineapple!ย Ik heb lang over deze kaart gedaan, maar vind hem uiteindelijk heel leuk geworden! Ik maakte hem voor mijn nichtje, die ook veel bezig is met handletteren en tekenen.

adaisyaday_handlettering

Deze verjaardagskaart maakte ik voor de tante van mijn vriend die pas geleden jarig was. Het is mijn best gelukte kaart van bovenstaande kaarten! Hij is simpel, maar toch schattig met al die kleurtjes en hartjes.

adaisyaday_handlettering

Ik maak het liefste kaarten waarbij de tekst een beetje rommelig mag zijn, en niet precies onder elkaar of kaarsrecht hoeft te staan. Het staat wat speelser vind ik en is wat meer authentiek. En het zorgt ervoor dat ik niet meteen een kaart hoef weg te gooien als iets een beetje scheef is. Hihi ๐Ÿ™ƒ

Ik vind het handletteren en kaarten maken heel fijn om lekker bezig te zijn en om mijn creativiteit de loop te laten en wat verder te ontwikkelen. Mijn nichtje tekent en handlettert (is dat een woord ๐Ÿ˜† ) ook veel en het lijkt ons leuk om een Instagram account te maken we onze tekeningen en kaarten delen! Ik houd jullie op de hoogte als het zover is. Best spannend maar super leuk ๐Ÿ˜Š.

Doe jij ook aan handletteren, of ben je op een andere manier creatief? Als je dit artikel leuk vind, klik dan op het hartje hieronderโ™ก! Vind ik lief :). Fijne dag en veel liefs!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge