10 x Leuke tuinmeubels- en accessoires

Yes, het is zomer en dat betekent lekker veel buiten zijn! De zomer is by far mijn favoriete seizoen en ik vind het heerlijk om dan zoveel mogelijk in de buitenlucht te zijn, of dit nu op ons balkon is, in de tuin of in het park☀️. Ik zat laatst te kijken wat voor leuke tuinmeubelen en -accessoires ze allemaal hebben voor op ons balkon en ik keek mn ogen uit. Wat een leuke spulletjes! Benieuwd naar mijn favorieten?😊

Lekker van het zonnetje genieten met deze leuke meubels! (tuinset: Ikea, loungechair: Loods5)

Liefde voor cactussen! Ongeveer de enige plant die niet dood gaat bij mij in de buurt 😅. Hoe cute is dit witte plantenrekje? (beiden Ikea)

Een barbecue (Loods5) die ook nog eens een leuke tuinaccessoires is! Ik moest zo lachen toen ik deze coole pizza oven (Xenos) voor het eerst zag. Het lijkt net een kevertje, zo met die pootjes😄.

Je plantjes water geven wordt een feestje met deze flamingo gieter 🙋(Xenos). Deze staande lamp vind ik ook echt super leuk, lekker retro voor in je tuintje (Ikea).

En last but not least, sfeerverlichting mag natuurlijk ook niet ontbreken in je tuintje of op je balkon (kaarsenhouder: Loods5, gekleurde lampjes: Xenos).

Wat zijn jouw favorieten? Hopelijk kunnen we de komende tijd nog vaak van het zonnetje genieten. Fijne dag & veel liefs! 🌷

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge