Een lange tijd geen blogjes online

adaisyaday_header

Hi there,

Het is alweer meer dan een maand geleden dat ik voor het laatst een artikel plaatste… en dat vind ik vervelend. Vervelend omdat ik het leuk vind om te schrijven en om in contact te komen en ervaringen uit te wisselen met andere bloggers. Dit is de afgelopen weken om meerdere reden niet zo goed gelukt. Een daarvan is dat ik niet zo goed wist (weet) wat ik precies met mijn blog wil. Ik merkte dat ik me verplicht voelde om iets te schrijven, om een aantal keer per week een artikel te publiceren, en dat het minder vanuit mezelf kwam. Niet helemaal hoe het zou moeten.

Daarnaast ben ik ook weer hard aan het solliciteren. Na een lang sollicitatieproces ben ik helaas afgewezen voor de functie die me zo leuk leek. Een enorme teleurstelling, wat ook betekende dat ik weer helemaal van voren af aan kon beginnen. Ondertussen zijn er alweer een aantal sollicitaties de deur uit en blijf ik vertrouwen hebben dat ik binnenkort een toffe baan ga vinden!

Maar goed, even terug naar mijn blog. Ook nu ik dit schrijf, en dit zo makkelijk gaat, merk ik dat ik het schrijven zo leuk vind en dat ik hier zeker mee door wil gaan. Misschien wel op een andere manier dan ik voorheen deed. Minder vastigheid en vooral lekker schrijven wanneer ik wil schrijven & wanneer het me uitkomt. Daarnaast wil ik ook meer foto’s en korte tips/ verhalen delen, gewoon over waar ik op dat moment mee bezig ben. Ik haal ontzettend veel plezier uit het maken van foto’s en je weet wat ze zeggen… die zeggen soms meer dan 1000 woorden. Ik heb er in ieder geval zin om weer lekker met mijn stukje internet aan de slag te gaan!

Veel liefs & geniet van het lekkere weer deze dagen! ☀️

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge