Favorieten van mei- citytrip, veel zon & kampioenen!

adaisyaday_mei2Ook mei is voorbij gevlógen! Toen ik mijn maandoverzicht van april maakte, stond ik op het punt om een paar dagen weg te gaan en nu ik dit typ bedenk ik me dat ik morgen rond deze tijd in de auto naar Frankrijk zit… Wat een luxe, hihi 🎉 Mei was een maand vol feestjes, zoals je op de foto hierboven ook kunt zien! Ik ging op citytrip, begon aan een nieuwe uitdaging, genoot uiteraard volop van het weer & schoot er lekker op los met mijn camera. Kijk je mee naar mijn favorieten van mei? Let’s go!

Favoriete momenten

  • Natuurlijk op nummer 1: het kampioenschap van Feyenoord! 🎉Wat een feestje was dat. Ik word weer blij als ik er aan denk, haha. Een week eerder hadden ze het op zijn zachts gezegd verknald, waardoor het op 14 mei toch nog best spannend was. Gelukkig is het helemaal goed gekomen en vieren we zondag en maandag een fantastisch feestje!
  • Mijn eerste ochtend vrijwilligerswerk. Dit is de uitdaging waar ik het over had… sinds deze week doe ik namelijk vrijwilligerswerk bij mij in de buurt. Ik ga meewerken aan projecten die er op gericht zijn mensen hun sociale netwerk te verbeteren. Als ik dit typ heb ik mijn eerste ochtend als vrijwilliger achter de rug en heb ik voor mijn gevoel al echt een verschil kunnen maken bij iemand. Ik weet dat dit pas de eerste keer was maar voor mijn gevoel past dit me echt. 😊
  • Een heerlijk weekendje in Stockholm. Ik schreef hier al uitgebreid over (hier en hier), maar wat een fijn weekendje! Er is zo veel te zien in deze toffe stad, er hangt een fijne sfeer en met mijn ouders en vriend was het een hele fijne tijd. 💕

Favoriete foto’s 📸

adaisyaday_mei

Ik ben echt gek op kleine straatjes & vond dit straatje in Stockholm dan ook zo vet!

adaisyaday_mei2

Op deze foto vond ik het contrast zo leuk tussen de feestende supporters op de voorgrond en de statige, hoge gebouwen daarachter.

adaisyaday_mei2

Deze foto maakte ik- zoals je al kunt zien- bij de Kaapse Brouwers. Vette locatie voor een brouwerij he?!

Favoriete festivals & concerten 👯‍♂️

  • Het Kaapse Brouwers bierfestival.  Ter ere van het 3-jarig bestaan van de Kaapse Brouwers organiseerden zij een heus bierfestival in en rondom de Fenix Food Factory. Und ich war dabei! Het zonnetje scheen, ik heb weer heerlijke nieuwe biertjes geproefd en we hadden een super mooi uitzicht (zie ook de foto hierboven 🙂 )! ☀️
  • Het concert van Emil Landman op de V11 boot. De V11 is een boot in Rotterdam waar kleinschalige concerten worden gegeven. Hoe leuk! Emil Landman is een Nederlandse singer-songwriter die met zijn gitaar erg fijne liedjes maakt. 🙂
  • RYPP, het eerste wijnfestival in Rotterdam. Dit was zo tof! Een oud metrostation is omgebouwd tot tuin waar het wijnfestival plaatsvond. Vet he?! Overal in de tuin stonden wijnverkopers met wijnen uit allerlei landen. Ook was er silent disco (beter gaat het niet worden) waar we tot in de late uurtjes hebben gedanst. Hier maakte ik ook de bovenste foto. Vond het wel grappig dat’ie zo blurry was. Een fijn avondje mensen.

Zo, dit was mei alweer. In juni hoop ik weer een stapje dichterbij mijn toekomstige baan te zijn, ga ik twee (!!) keer op vakantie en wil ik het vrijwilligerswerk verder oppakken. Leuk leuk!

Hopelijk heb jij ook een fijne maand gehad! Wat waren jouw hoogtepunten? En waar kijk jij naar uit in juni? Fijne dag & veel liefs! 🌷 

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge