My weekly diary #1- Haarlem, Kaapse Brouwers en het zonnetje

adaisyaday_weeklydiary1

Hoi hoi!

Vandaag begin ik met een nieuwe rubriek. In My weekly diary geef ik jullie een kijkje in mijn leven en deel ik wat fotootjes van afgelopen week. Afgelopen week was leuk! Ik genoot intens van het kampioenschap van Feyenoord, ging uit eten met mijn moeder, kreeg super goed nieuws te horen van mijn sollicitatie en ging onder andere naar Haarlem. Kijk je mee?

Maandag

De dag na de kampioenswedstrijd was ik nog steeds zo blij! Wat een geweldige prestatie. Ik krijg weer kippenvel als ik er aan terugdenk. Na het kampioenschap een dag eerder, volgde op maandag de huldiging. Wát een mensenmassa. Het was zo druk bij het stadhuis dat we besloten om het hele spektakel lekker op de tv te volgen. Ook de Rotterdamse kranten stonden er natuurlijk vol mee. Verder was ik van plan een stukje hard te lopen, maar dat ging niet zo soepel na het gefeest van zondag… haha.

adaisyaday_weeklydiary1

Dinsdag

Dinsdag was een chill dagje. Ik werkte ‘s middags in een cafeetje in Rotterdam, bij Baker and Moore om precies te zijn. Fijne plek om te werken! Hier schreef ik het artikel waarin ik uitleg waarom ik tijdelijk geen werk heb. Heb jij het artikel al gelezen? Je vindt het hier. 

adaisyaday_weeklydiary1

Aan het eind van de middag gingen we naar The Circle in Kino. Toen we binnenkwamen, waren we gewoon de enige! 😱 Er kwamen later nog wel wat mensen bij, maar het bleef heel rustig. The Circle gaat over May Holland (Emma Watson) die bij The Circle gaat werken. Een bedrijf waar alles over iedereen wordt gedeeld; en waar dus bijna geen privacy is. Het was een goede film, maar niet geweldig. Wel wist ik zeker: ik wil niet dat mijn komende werkgever mij op de minuut af kan volgen, haha.

adaisyaday_weeklydiary1

Woensdag

Oeh, woensdag was het zo mooi weer! Echt heerlijk.😊 Ik besloot om een rondje te gaan hardlopen. Dat was alleen iets minder heerlijk, want het was natuurlijk veel te warm om buiten te sporten… haha. Resultaat: een enorm rood hoofd en ruim een uur nodig om af te koelen. Wel loop ik bij het hardlopen vaak langs deze singel, ziet er altijd zo leuk uit!

adaisyaday_weeklydiary1

Na het hardlopen plofte ik lekker in de zon op het balkon. Even die beentjes bijbruinen, want die zijn nog aardig wit!

adaisyaday_weeklydiary1

‘s Avonds ging ik met mijn lieve moeder uit eten via de AH restaurant actie. Ik had heerlijke asperges, jumjum! Ook kon ik mijn zomerse kleding weer uit de kast trekken, whoehoe! 🎉

Vrijdag

Vrijdag ging ik op pad naar Haarlem, waar ik had afgesproken met een vriend. Gelukkig viel het met de regen wel mee, maar zoals je op de foto kunt zien, was het heel de dag grijs. Mijn vriend en ik liepen een rondje door Haarlem, en wat een leuke stad! Het centrum is ontzettend sfeervol.  Daarna gingen we naar de Jopenkerk, waar het Jopen bier wordt gebrouwen. Zo bijzonder om eens in een kerk een biertje te drinken! We aten ook nog burgers en gingen een terrasje op (het zonnetje ging zelfs schijnen!) en vertrokken toen weer richting Rotterdam.

adaisyaday_weeklydiary1

Ook had ik die dag voor het eerst bloed gegeven bij de bloedbank. Ik vond het best spannend en wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar het viel achteraf hartstikke mee. Je doet iets goeds, en achteraf staan er allemaal lekkere zoetigheden voor je klaar #winning😍. Oh en… ik kreeg super goed nieuws van een sollicitatie! Ik ben namelijk door naar de volgende ronde, wat betekent weer een stapje dichterbij een baan. Zo tof! Mijn vrijdag kon natuurlijk niet meer stuk.

Zaterdag

Zaterdagmiddag gingen mijn vriend, ik en wat vrienden naar de verjaardag van de Kaapse Brouwers. De Kaapse Brouwers is een brouwerij in de Fenix Food Factory, een soort loods met allerlei lokale eettentjes. De loods zit direct aan het water, een super leuke locatie dus, met heel mooi uitzicht 😍!

Voor 5 euro kreeg je een bierglas die je kon laten vullen met overheerlijke speciaal biertjes van Kaapse Brouwers én andere (internationale) brouwers. Met mijn biertje aan het water voelde ik mij wel een heel gelukkig mensje. 😊

adaisyaday_weeklydiary1

Zondag heb ik weer een stuk hardgelopen en gingen we bij mijn ouders eten. Een hele fijne zondag. Komende week ga ik lekker veel van het weer genieten, zin in! ☀️

Ben jij ook zo fan van speciaal biertjes? Ik wens je een hele fijne week. Veel liefs!

Wil je meer van mijn artikelen lezen? Volg mij dan op Bloglovin’! Vind ik leuk☺️!

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “My weekly diary #1- Haarlem, Kaapse Brouwers en het zonnetje

  1. Altijd leuke rubrieken vind ik, zo van die diaries. De ideale manier om iemand achter een blog beter te kunnen leren kennen! Fan van biertjes ben ik wel niet. Geef mij dan toch maar een cocktail 😉 Voor jou ook een fijne week gewenst.

    1. Dank je wel voor je berichtje, leuk 😊 Helemaal mee eens! Ik ga ook eens een kijkje nemen op jouw site. Haha ieder zijn ding. Cocktails zijn ook lekker 😍. Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge