Rotterdam op zijn kop: Feyenoord is kampioen!!

adaisyaday_feyenoord

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar Feyenoord is kampioen geworden!!馃帀 Een geweldige prestatie waar iedere Feyenoorder z贸lang op heeft zitten wachten. Gister was het dan zover, na een overwinning op Heracles mag Feyenoord zich de terechte kampioen van Nederland noemen. En w谩t een feest barstte toen los. Ik ben nog steeds z贸 blij! Kijk je mee?

Ik ben al jaren fan van Feyenoord. Vroeger was ik weliswaar fanatieker en in het bezit van een seizoenskaart, maar ik heb nog steeds een Feyenoord hart 馃榿. Ik keek dan ook ontzettend uit naar zondag.

Ik ging zondagochtend al vroeg naar het caf茅 waar twee聽vriendinnen, mijn vriend en ik hadden afgesproken om de wedstrijd te gaan kijken. Dat聽was fijn, want hierdoor konden we een goed plekje uitzoeken en alvast in de stemming komen. Het was rond 12 uur al zo druk in de stad, niet normaal. Rond half twee, een uur voor de wedstrijd begon,聽begon iedereen los te komen. Er werden liedjes gezongen, wij gingen aan onze eerste biertjes en iedereen聽werd langzaam nerveuzer en nerveuzer.

adaisyaday_feyenoord2

Om half drie was het zover. Onder luid gejuich begon Feyenoord aan de wedstrijd. Wat niemand had durven dromen, gebeurde: in de eerste minuut scoorde Dirk Kuyt al de 1-0! Het hele caf茅 ging los. Wat een sensatie! Ook de 2-0 viel snel waardoor de kans dat we zouden winnen heel groot was. Ook tijdens de wedstrijd was de sfeer super goed. Een liedje hier, een biertje daar…馃槉Toen om iets voor half 5 de scheidsrechter de wedstrijd be毛indigde, was iedereen echt buiten zinnen. Wat een geweldige prestatie! Het kampioenschap werd uitgebreid gevierd, en ook ik kon het niet droog houden toen ze in de Kuip You’ll Never Walk Alone speelden. Zo mooi!

adaisyaday_feyenoord2

Op bovenstaande foto is denk ik wel te zien hoe blij ik ben! Jeej!! 馃敶鈿笍 Het feestje ging nog lang door en ik heb zelfs in de fontein gestaan! #nattevoeten

adaisyaday_feyenoord4

Nu ik dit typ lig ik een beetje bij te komen van een geweldige dag en een uitzinnig feestje. Een kampioenschap om nooit te vergeten. Ik kan nu al niet wachten tot volgend seizoen. 馃

Ben jij ook een voetbalfan?聽Veel liefs van een heel tevreden meisje.聽

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “Rotterdam op zijn kop: Feyenoord is kampioen!!

    1. Super leuk dat je ook voor Feyenoord bent! Ik ben er nog steeds zo vrolijk van, haha. Jammer dat je die dag moest werken, het was echt een mooi feestje. Bedankt voor je enthousiaste berichtje 馃槃!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge