Favorieten van… April

adaisyaday_favorietenapril2

Het eind van april is alweer in zicht, wat gaat de tijd toch hard (om er maar even een cliché in te gooien 🙃)! April was een drukke maar ontzettend leuke maand. Ik deed veel leuke dingen met familie & vrienden, keek goede series en luisterde naar fijne muziek. Yes! Tijd voor een terugblik. In dit artikel zet ik mijn favorieten van de afgelopen maand op een rijtje💕.

Favoriete momenten

  • De kwart marathon van Rotterdam. Wat een belevenis, en ik behaalde mijn doel: de kwart marathon lopen binnen het uur 🎉! Ik vond het weer zo leuk om te doen dat ik me gelijk heb ingeschreven voor een volgende wedstrijd. De halve marathon welteverstaan 😱…Als iemand tips heeft, kom maar door!
  • De verjaardag van mijn lieve oma. Ze is 95 jaar geworden, wat een leeftijd! Ze is nog hartstikke goed bij, echt zo fijn dat ze nog bij ons is.
  • Pasen! Hoewel wij niet gelovig zijn, gaan we met Pasen toch altijd gezellig eten met elkaar. Mijn paps is een echte grill master en had overheerlijke oerham van de bbq klaar gemaakt. Echt té lekker gewoon 😍. Daarnaast is natuurlijk heel gezellig om met de familie bij elkaar te zijn.

Favoriete muziek

  • The New Basement Tapes. Dit is echt mijn ontdekking van de maand 😁. De band is een samenwerking van verschillende muzikanten, waaronder Marcus Mumford (van Mumford en Sons). De band speelt onuitgebrachte muziek van Bob Dylan. Vet mooi!
  • Tom Walker. Deze singer songwriter speelt redelijk rustige muziek, maar wat een stem. Geniaal. Vooral de liedjes You & I en Fly Away With Me zijn favoriet.

Favoriete series & films

  • The Missing. Deze maand keek ik het tweede seizoen van deze Britse serie. Wat een goede serie! Ik heb echt van begin tot eind op het puntje van mijn stoel (nou ja, meestal de bank) gezeten en zat tot het einde met zoveel vraagtekens. Echt knap hoe de makers deze serie in elkaar hebben gezet. Het is een vrij heftige serie (over meisjes die gevangen zijn gehouden in een kelder) maar echt de moeite waard.
  • Hidden Figures. Als huisuitje ben ik gezellig met mijn huisgenootje naar Hidden Figures geweest, een film over donkere vrouwen die als rekenkundigen aan de slag gaan bij het ruimeprogramma bij de NASA. Een indrukwekkende film met humor op zijn tijd.

Ik kan wel zeggen dat april echt een goede maand was. Ik kreeg namelijk ook heel goed nieuws over een sollicitatie, zo spannend. I am a happy girl!

Heb jij wel eens een kwart/halve/ hele marathon gelopen? En heb jij The Missing al gezien?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge