3x Fijne flexwerkplekken in Rotterdam

adaisyaday_flexwerkplekken

Werk jij wel eens buiten de deur? Als ik bezig ben met sollicitaties, mijn blog, of andere bezigheden vind ik het fijn om af en toe buiten de deur te werken. Gewoon, even een andere omgeving (oké… soms ook een beetje voor een lekker broodje tijdens de lunch 🙃). Ook merk ik dat ik minder word afgeleid. Thuis is de verleiding om een serietje te gaan kijken soms gewoon té groot (als je een seizoen bijna af hebt, moet je hem gewoon afkijken.. toch?!). Het leek me leuk om vandaag wat te schrijven over de werkplekken waar ik zoal te vinden ben. Ben je in Rotterdam en op zoek naar een fijne werk- of studeerplek? Deze werkplekken kan ik je zeker aanraden☺️!

Heilige Boontjes

Heilige Boontjes is bij uitstek mijn favoriet! Hier ben ik de afgelopen weken iedere week wel te vinden. Heilige Boontjes is gevestigd in het oude politiebureau bij Eendrachtsplein en wordt gerund door ex-gedetineerden die aan hun re-integratie werken. Hoe tof! Ik ben echt fan van dit concept en vind het zo goed dat mensen op deze manier een nieuwe kans krijgen om weer deel te nemen aan de samenleving. Het assortiment eten en drinken is simpel, maar daarom ook niet zo duur. Wel zo fijn als je even niet zoveel (in mijn geval: geen🙃) inkomen hebt. Daarnaast is het personeel echt vet vriendelijk. Klein minpuntje, er zijn hier niet heel veel stopcontacten, maar het is er doordeweeks meestal niet zo druk waardoor je grote kans hebt op een plekje bij een stopcontact.

Baker and Moore

Ook Baker and Moore is een fijne plek om te werken. De eerste verdieping van het café is speciaal ingericht om te werken. Hier zijn dan ook veel mensen te vinden die aan het werken of studeren zijn. Het personeel is vriendelijk en er hangt een fijne sfeer. Baker and Moore heeft een uitgebreide kaart, met veel lekkere broodjes, salades en drankjes. Het is er dan ook wat duurder dan Heilige Boontjes, maar je krijgt er ook meer service voor. Ook Baker and Moore zit vlakbij Eendrachtsplein (op de Westblaak).

Nationale Nederlanden DE Café

Een van de bekendste (zo niet de bekendste) flexwerkplek in Rotterdam is het Nationale Nederlanden DE Café. Het café is ontstaan uit een samenwerking tussen NN en DE en zit direct naast Centraal Station. Ideale locatie dus! Het is er altijd lekker druk; van jong tot oud komen hier altijd veel mensen om te werken of te studeren. Als echt flexwerk-café heeft deze plek de beste faciliteiten om goed te kunnen werken, bijvoorbeeld veel stopcontacten. Ik vind dit een fijne plek om te werken, maar wel erg massaal. De andere twee plekken zijn net wat knusser.

Werk jij wel eens buiten de deur? Ik ben benieuwd wat jouw favoriete werkplek is!

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “3x Fijne flexwerkplekken in Rotterdam

  1. Ah leuk! Ik kom zelf ook uit (de buurt van) Rotterdam en ben van plan om buiten de deur te gaan werken af en toe. Vind het er altijd zo leuk uitzien en het lijkt me dat je ook heel productief kan zijn omdat je even uit je vertrouwde omgeving bent. Ik ga je post opslaan 🙂 X
    Marjoleine plaatste onlangs…Een balans tussen werk en ontspanningMy Profile

  2. Ah bedankt voor je leuke berichtje, lief☺️! Veel succes! Ben benieuwd welke cafés jij fijn vind! 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge