Video- Highlights van Malaga!

adaisyaday_malaga

Ben je nog op zoek naar een zonnige bestemming voor in het voor- of najaar? Breng een bezoekje aan Malaga! Ik ben er eind maart een weekje geweest, en ik ben fan 🎉. Deze stad in het zuiden van Spanje is heerlijk warm, ligt direct aan het strand en er is veel te beleven. Doordat het centrum redelijk compact is, kun je alles te voet doen. Bovendien barst het er van leuke cafeetjes en restaurantjes. Man, man, man, wat een fijne week.

Ik heb de helft van de week alleen doorgebracht, en de andere helft met mijn vriend. Ik wilde een keer alleen op vakantie, om te kijken hoe dat was. Ik vond het leuk om eens te proberen, maar vind het met anderen toch net effe iets leuker🙃.

Ik heb vakantie en de highlights van Malaga vastgelegd in deze video. De muziek is van Circle Waves (het liedje heet T-Shirt Weather). Ben je klaar voor wat zonnestraaltjes met dit sombere weer? Enjoy☀️!

 

 

Wat vind je van mijn video? Ben jij wel eens in Malaga geweest?

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments on “Video- Highlights van Malaga!

    1. Dank je wel voor je compliment 😄 Ik ook! Hopelijk duurt het in Nederland niet zo lang meer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge