Waar staat A Daisy a Day voor?

ADaisyaDay_foto

Mijn eerste artikel… daar istie dan! Ik was al een tijdje van plan om een blog te beginnen, en nu is het zover! In dit artikel vertel ik wat meer over waar A Daisy a Day voor staat.

Wie ben ik? 

Diegene op die foto hierboven, dat ben ik! Maar dat had je waarschijnlijk al gedacht😁. Ik ben Daisy, ik ben 24 jaar en ik woon in het mooie Rotterdam.

Ik ben op het idee gekomen om een blog te beginnen omdat ik schrijven een ontzettend fijne bezigheid vind, en ik het ook leuk vind om mijn hersenspinsels en ideeën met anderen te delen. Aangezien ik meer tijd heb doordat ik even niet werk, vond ik dit het perfecte moment om van start te gaan! 😄

Even een stapje terug, want ik heb op dit moment dus geen baan. Ik ben na het afstuderen- ik heb in 2015 de master Gedragseconomie afgerond- gelijk gaan werken, maar kwam er na 1.5 jaar toch achter dat ik daar niet helemaal op mijn plek zat. Wat ik wel wilde, wist ik nog niet precies, en daarom heb ik besloten om de tijd te nemen om uit te zoeken voor een baan bij mij past.

Waar staat A Daisy a Day voor? 

Ik zie mijn blog als een soort online notitieboekje, waar ik mijn gedachten kwijt kan. De laatste tijd ben ik meer bezig met wat ik belangrijk vind in het leven en waar ik voor sta. Wat heb ik de afgelopen tijd geleerd? Wat verwacht ik van mezelf? Hoe kan ik blijer en gelukkiger in het leven staan? Ik deel hier graag mijn gedachten, ervaringen en tips over. Om anderen te helpen een (meer) positieve mindset te krijgen, of gewoon lekker als leesvoer. Daarnaast ben ik gek op muziek, reizen en ga ik graag de stad in voor een drankje, filmpje of concert. Oh en ik ben natuurlijk op zoek naar een baan 😁. Ook hier zal ik regelmatig over schrijven.

Verwacht op mijn blog veel positiviteit, persoonlijke verhalen en tips🙂.

Heb jij een blog? Waarom ben jij jouw blog begonnen? 

Volg mijn blog op Bloglovin!

Dit vind je misschien ook leuk

6 comments on “Waar staat A Daisy a Day voor?

  1. Wat toevallig dat ik meteen op je nieuwe blog stuit. Veel schrijfplezier en succes met je zoektocht naar een passende baan. Ik schrijf altijd al veel, het is ook mijn werk. Blijkbaar krijg ik er nog steeds geen genoeg van, want in mijn vrije tijd heb ik nog steeds af en toe zin om te schrijven.
    Shirley plaatste onlangs…Weet je waar die steen me aan doet denken?My Profile

    1. Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Wat fijn dat je je passie voor schrijven zowel op je werk als privé kwijt kan. Dank je wel voor je lieve wensen ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge